BREAKING NEWS
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Započeli pripremni građevinski radovi na projektu "Češka vila"


Započeli su pripremni građevinski radovi na projektu Češka vila koji su već bili ugovoreni za siječanj/veljaču ove godine, ali ih je korona kriza odgodila. A sad... eppur si muove, rekli bi po naški. Potvrdila mi je to gospođa Marilyn Radica, zaposlenica gospodina Philipa Vermeulena, u današnjem razgovoru.

Odmah u početku razgovora naglašava  da vila ostaje u gabaritima u kojima je i sad i da se u slučaju te zgrade radi o obnovi, renoviranju. Uostalom, mnogo je tu ograničenja u cijeloj turističkoj zoni sukladno urbanističkom planu kojeg je ranije potvrdio grad Vis i koji su postali sastavni dio ugovora između vlade RH i Vermeulena sklopljenog po provedenom natječaju. Bit će zanimljivo pratiti realizaciju projekta.

Marilyn ima ured u vili Mala Loni kod peškarije koja je također u vlasništvu Philipa Vermeulena. Po zidovima obješeni planovi i skice vezani za projekt. Kaže da se još definiraju neki detalji u projektnim planovima, da ju slobodno nazovem za sve informacije, da je i gospodinu Vermeulenu stalo da građani Visa budu upoznati sa svim detaljima...

Na kraju razgovora predložio sam da ju fotografiram.
Taman posla! Još s ovom korona frizurom... Drugi put. - odbila je odmah, smijući se.
.






« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID